Dhomat tona

Dhomë treshe me ballkon

Kjo dhomë me ajër të kondicionuar ka një ballkon me pamje nga deti. Çdo dhomë ka gjithashtu një gardërobë, TV dhe banjo private me dush.
 • Banjë
 • Produkte tualeti falas
 • Dush
 • Bathrobe
 • Toilet
 • Linen
 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Hyrja private
 • Frigorifer
 • Electric kettle
 • Tumble dryer
 • Pamje nga deti
 • Pamje nga kopshti
 • Pamje nga qyteti

Standard Double Room with Side Sea View

Kjo dhomë dyshe ka një ballkon, hyrje private dhe ajër të kondicionuar.
 • Banjë
 • Produkte tualeti falas
 • Dush
 • Bathrobe
 • Toilet
 • Linen
 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Hyrja private
 • Frigorifer
 • Electric kettle
 • Tumble dryer
 • Pamje nga deti
 • Pamje nga kopshti
 • Pamje nga qyteti

Dhomë luksoze dyshe me pamje anësore nga deti

Kjo dhomë dyshe ka një ballkon, dysheme me pllaka/mermer dhe TV me ekran të sheshtë.

 • Banjë
 • Produkte tualeti falas
 • Dush
 • Bathrobe
 • Toilet
 • Linen
 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Hyrja private
 • Frigorifer
 • Electric kettle
 • Tumble dryer
 • Pamje nga deti
 • Pamje nga kopshti
 • Pamje nga qyteti

Suitë luksoze me pamje nga deti

Kjo suitë përmban një ballkon, TV kabllor dhe tharëse rrobash.

 • Banjë
 • Produkte tualeti falas
 • Dush
 • Bathrobe
 • Toilet
 • Linen
 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Hyrja private
 • Frigorifer
 • Electric kettle
 • Tumble dryer
 • Pamje nga deti
 • Pamje nga kopshti
 • Pamje nga qyteti

Standard Twin Room with Side Sea View

Kjo dhomë dyshe ka një ballkon, ajer te kondicionuar dhe ndenjëse.

 • Banjë
 • Produkte tualeti falas
 • Dush
 • Bathrobe
 • Toilet
 • Linen
 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Hyrja private
 • Frigorifer
 • Electric kettle
 • Tumble dryer
 • Pamje nga deti
 • Pamje nga kopshti
 • Pamje nga qyteti

Deluxe Triple Room with Side Sea View

Kjo dhomë treshe përmban një ballkon, zonë të shtrojë dhe kazan elektrik.
 • Banjë
 • Produkte tualeti falas
 • Dush
 • Bathrobe
 • Toilet
 • Linen
 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Hyrja private
 • Frigorifer
 • Electric kettle
 • Tumble dryer
 • Pamje nga deti
 • Pamje nga kopshti
 • Pamje nga qyteti

Dhomë dyshe me pamje nga deti

 • Banjë
 • Produkte tualeti falas
 • Dush
 • Bathrobe
 • Toilet
 • Linen
 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Hyrja private
 • Frigorifer
 • Electric kettle
 • Tumble dryer
 • Pamje nga deti
 • Pamje nga kopshti
 • Pamje nga qyteti

Triple Room with Sea View

 • Banjë
 • Produkte tualeti falas
 • Dush
 • Bathrobe
 • Toilet
 • Linen
 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Hyrja private
 • Frigorifer
 • Electric kettle
 • Tumble dryer
 • Pamje nga deti
 • Pamje nga kopshti
 • Pamje nga qyteti