Restorant

Disa fjalë për restorantin tonë

 "Në restorantin Joni, çdo përbërës vjen me pasaportën dhe prejardhjen e vet, dhe ne i njohim ekspertët që qëndrojnë pas të gjitha produkteve tona: kopshtarë, prodhues djathi, blegtorë, peshkatarë, etj."

 

“Ky është destinacioni i duhur për adhuruesit e ushqimit. Shefi ynë i kuzhinës, ka zgjedhur një menu me mjeshtëri për të kënaqur të gjitha shijet e klientëve tanë. ”

Kuzhina: Lokale
Menu: À la carte

Galeria e restorantit

sq