Dhomat tona

Dhomë treshe me ballkon

Kjo dhomë me ajër të kondicionuar ka një ballkon me pamje nga deti.
Çdo dhomë ka gjithashtu një gardërobë, TV dhe banjo private me dush.

 • Vaskë
 • Produkte tualeti falas
 • Dush
 • Rroba banjo
 • Tualeti
 • Peshqir
 • Pantofla
 • Tharëse Flokësh
 • Letër Higjienike
 • Çarçaf
 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Hyrja private
 • Frigorifer
 • Çajnik elektrik
 • Tharëse
 • Zona e uljes
 • Zona e ngrënies
 • TV me ekran të sheshtë
 • Kanalet kabllore
 • Ballkon
 • Tarracë
 • Raft rrobash
 • Pamje nga deti
 • Pamje nga kopshti
 • Pamje nga qyteti

Dhomë standarde dyshe me pamje anësore nga deti

Kjo dhomë dyshe ka një ballkon, kazan elektrik dhe ajër të kondicionuar.

 • Vaskë
 • Produkte tualeti falas
 • Dush
 • Rroba banjo
 • Tualeti
 • Peshqir
 • Pantofla
 • Tharëse Flokësh
 • Letër Higjienike
 • Çarçaf
 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Hyrja private
 • Frigorifer
 • Çajnik elektrik
 • Tharëse
 • Zona e uljes
 • Zona e ngrënies
 • TV me ekran të sheshtë
 • Kanalet kabllore
 • Ballkon
 • Tarracë
 • Raft rrobash
 • Pamje nga deti
 • Pamje nga kopshti
 • Pamje nga qyteti

Dhomë luksoze dyshe me pamje anësore nga deti

Kjo dhomë dyshe ka një ballkon, dysheme me pllaka/mermer dhe TV me ekran të sheshtë.

 • Vaskë
 • Produkte tualeti falas
 • Dush
 • Rroba banjo
 • Tualeti
 • Peshqir
 • Pantofla
 • Tharëse Flokësh
 • Letër Higjienike
 • Çarçaf
 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Hyrja private
 • Frigorifer
 • Çajnik elektrik
 • Tharëse
 • Zona e uljes
 • Zona e ngrënies
 • TV me ekran të sheshtë
 • Kanalet kabllore
 • Ballkon
 • Tarracë
 • Raft rrobash
 • Pamje nga deti
 • Pamje nga kopshti
 • Pamje nga qyteti

Suitë luksoze me pamje nga deti

Kjo suitë përmban një ballkon, TV kabllor dhe tharëse rrobash.

 

 

 • Vaskë
 • Produkte tualeti falas
 • Dush
 • Rroba banjo
 • Tualeti
 • Peshqir
 • Pantofla
 • Tharëse Flokësh
 • Letër Higjienike
 • Çarçaf
 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Hyrja private
 • Frigorifer
 • Çajnik elektrik
 • Tharëse
 • Zona e uljes
 • Zona e ngrënies
 • TV me ekran të sheshtë
 • Kanalet kabllore
 • Ballkon
 • Tarracë
 • Raft rrobash
 • Pamje nga deti
 • Pamje nga kopshti
 • Pamje nga qyteti

Dhomë dyshe me pamje nga deti

Kjo dhomë dyshe ka një ballkon, pamje nga deti dhe kondicioner.

 • Vaskë
 • Produkte tualeti falas
 • Dush
 • Rroba banjo
 • Tualeti
 • Peshqir
 • Pantofla
 • Tharëse Flokësh
 • Letër Higjienike
 • Çarçaf
 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Hyrja private
 • Frigorifer
 • Çajnik elektrik
 • Tharëse
 • Zona e uljes
 • Zona e ngrënies
 • TV me ekran të sheshtë
 • Kanalet kabllore
 • Ballkon
 • Tarracë
 • Raft rrobash
 • Pamje nga deti
 • Pamje nga kopshti
 • Pamje nga qyteti

Dhomë treshe luksoze me pamje anësore nga deti

Kjo dhomë treshe përmban një ballkon, zonë të shtrojë dhe kazan elektrik.

 • Vaskë
 • Produkte tualeti falas
 • Dush
 • Rroba banjo
 • Tualeti
 • Peshqir
 • Pantofla
 • Tharëse Flokësh
 • Letër Higjienike
 • Çarçaf
 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Hyrja private
 • Frigorifer
 • Çajnik elektrik
 • Tharëse
 • Zona e uljes
 • Zona e ngrënies
 • TV me ekran të sheshtë
 • Kanalet kabllore
 • Ballkon
 • Tarracë
 • Raft rrobash
 • Pamje nga deti
 • Pamje nga kopshti
 • Pamje nga qyteti

Dhomë standarde dyshe me pamje anësore nga deti

Kjo dhomë dyshe përmban një ballkon, hyrje private dhe tharëse rrobash.

 • Vaskë
 • Produkte tualeti falas
 • Dush
 • Rroba banjo
 • Tualeti
 • Peshqir
 • Pantofla
 • Tharëse Flokësh
 • Letër Higjienike
 • Çarçaf
 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Hyrja private
 • Frigorifer
 • Çajnik elektrik
 • Tharëse
 • Zona e uljes
 • Zona e ngrënies
 • TV me ekran të sheshtë
 • Kanalet kabllore
 • Ballkon
 • Tarracë
 • Raft rrobash
 • Pamje nga deti
 • Pamje nga kopshti
 • Pamje nga qyteti

Dhomë dyshe me pamje nga deti

Kjo dhomë dyshe ka një ballkon, pamje nga deti dhe kondicioner.

 • Vaskë
 • Produkte tualeti falas
 • Dush
 • Rroba banjo
 • Tualeti
 • Peshqir
 • Pantofla
 • Tharëse Flokësh
 • Letër Higjienike
 •  
 • Çarçaf
 • Gardërobë ose dollap
 • Kondicioner
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Hyrja private
 • Frigorifer
 • Çajnik elektrik
 • Tharëse
 • Zona e uljes
 • Zona e ngrënies
 • TV me ekran të sheshtë
 • Kanalet kabllore
 • Ballkon
 • Tarracë
 • Raft rrobash
 • Pamje nga deti
 • Pamje nga kopshti
 • Pamje nga qyteti