Rreth Nesh

Ne jemi te vendosur te drejten ne plazhin jonian ku mysafiri do te jete i relaksuar si jo ku tjeter! hoteli yne eshte hoteli me i vjeter ne Saranda dhe ne kemi 20 vjet eksperience ne sherbim ne turizem.